Keuken 1400222 - Witte greeploze rechte keuken met donker keukenblad
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400222

Witte rechte greeploze keuken

Een witte keuken in een greeploze compacte uitvoering met in mat kunststof uitgevoerde fronten. Deze rechte opstelling met slijtvast, krasbestendig en hygiënisch composiet aanrechtblad maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo bieden de twee lades onder de inductie kookplaat voldoende ruimte voor al uw potten en pannen. En om de strakke looks en licht in uw interieur te behouden, beschikt deze rechte keuken over half hoge bovenkasten. Ingebouwde verlichting in deze bovenkastjes en in de wandschouw afzuigkap bieden u altijd goed zicht op uw werkblad.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken beschikt over een complete apparatenset van het merk Whirlpool. Liever inbouwapparatuur van een ander merk? Bemmel & Kroon biedt alle A-merken tegen de scherpste prijzen. Naast deze rechte opstelling is de keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen. Stel dus zelf een keuken samen die al uw keukendromen doet uitkomen.

Whirlpool logo

Onze klanten aan het woord

Blij verrast

Wij hebben in mei onze keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door dhr. Cabooter. Het ontwerp zag er fantastisch uit, het uiteindelijke resultaat heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Ook de verdere begeleiding, het bezorgen en het plaatsen (nogmaals dank Richard Bolleboom) hebben ons blij verrast zodat wij nu van onze prachtige keuken kunnen genieten!

Martie Brabander

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies