Keuken 1400225 - Lichte ruime hoekkeuken met hoge keukenkasten in geoxideerd staal
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400225

Ruime hoekkeuken met apparatenwand

Verse maaltijden worden met plezier bereid in deze mooie, hoekkeuken die met de ruime contrasterende apparatenwand van alle gemakken is voorzien. De moderne zwarte handgrepen combineren prachtig met de inbouwapparatuur en het granieten werkblad. Met vele stijlvolle keukenkasten, waaronder een apothekerskast, beschikt u over veel opbergruimte. Hierdoor creëert deze moderne keuken een opgeruimde uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze showroomkeuken is uitgevoerd met een complete apparatuurset van het merk Bosch. Komt deze keuken in de buurt van uw droomkeuken? Maar heeft u hem liever in een andere opstelling of met gebruik van andere kleuren en apparatuur? Maak dan een vrijblijvende afspraak in een van onze winkels. Samen creëren we een 3D keukenontwerp dat helemaal past bij uw wensen en kookgedrag.

Bosch apparatuur

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden

Wij kwamen voor een nieuwe keuken. Goede en hartelijke ontvangst ! Goede adviezen bij aankoop keuken. Mooie tekening opgesteld. Prima service en goed geregeld met afspraken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden ! Een echte aanrader. Prijs/kwaliteit zeer goed.

P. Bentvelzen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies