Keuken 1400226 - Luxe eilandkeuken met glazen fronten en hoge kasten in wit hoogglans
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400226

Luxe eilandkeuken met glas fronten

Een luxe eilandkeuken met fronten van organisch glas en een werkblad van RVS. Door een combinatie van witte en lavazwarte fronten gemaakt van organisch glas, creëert u een kleuren balans voor een spannend geheel. De hoge wandkasten worden verdeeld door glazen schappen met sfeerverhogende accessoires. Leuk om steeds weer te stylen voor een verfrissende look van uw keuken. Waar de linker wandkast is voorzien van hoogwaardige Miele apparatuur is de rechter wandkast optimaal ingedeeld voor het bewaren van houdbare levensmiddelen. Verder is deze keuken met kookeiland greeploos uitgevoerd.

Inclusief keukenapparatuur
Deze keuken in eilandopstelling is van alle gemakken voorzien. Met hoogwaardige keukenapparatuur van Miele, is deze luxe keuken echt compleet te noemen. Ook heeft u dankzij de inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging geen last van een opvallende afzuigkap boven het kookeiland. Kortom: een strakke keuken, voorzien van alle gemakken en meer dan voldoende opbergruimte.

Miele logo

Onze klanten aan het woord

Flexibel en behulpzaam

Keuken met inductiekookplaat, koelkast, magnetron, combi-oven en vaatwasser gekocht. Bemmel & Kroon heeft vanaf de sales t/m de levering gedaan wat overeengekomen was. Hierbij was men flexibel en behulpzaam. Zeker een aanrader om een keuken te kopen.

Ronald Lans

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies