Keuken 1400227 - Lavazwarte rechte keukenopstelling met hoge kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400227

Donkere landelijke keuken

Houd u van donkere keukens in een landelijke stijl, dan is deze rechte keuken met hoge kastenwand echt iets voor u! Lavazwart gelakte fronten met een houtnerf en lamel verdeling zijn hier gecombineerd met eiken elementen. Zo beschikt deze keuken over een ingebouwd wijnrek en houten kratten. Deze handigheden, en een ruim in composiet uitgevoerd werkblad, maken het een genot in deze nieuwe keuken te koken. De robuuste in verweerd roestvrijstaal uitgevoerde grepen geven deze landelijke keuken haar stoere uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is verder voorzien van een gaskookplaat, moderne wandschouw afzuigkap, oven, koel- vriescombinatie en vaatwasser van het merk Whirlpool. Bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken met één van onze keukenspecialisten zijn de kleur, opstelling en apparatuur altijd volledig aanpasbaar. Elke keuken bij Bemmel & Kroon is namelijk maatwerk. Maak gerust een afspraak om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Whirlpool apparatuur

Onze klanten aan het woord

Alles verliep volgens afspraak

Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Bemmel en Kroon. De adviseur dacht goed met ons mee en de keuken is netjes geplaatst. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn heel blij met onze mooie keuken.

Wouter van der Zwaan

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies