Keuken 1400230 - Rechte keuken met kunststof aanrechtblad in marmer print
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400230

Keuken met design bovenkasten

De moderne afwerkingen van deze keuken, zoals de zwarte glazen design kasten, zwarte rvs grepen en de bosch inductie kookplaat maken het geheel mooi strak. De keuken is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad in marmer look dat doorloopt over de achterwand. Dit zorgt voor een bijzondere en luxe toevoeging aan het design van deze keuken. Dankzij de zwarte bovenkast is deze keuken geschikt voor alle benodigde keukenattributen.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is tot slot voorzien van vijf luxe Bosch keukenapparaten, waaronder een oven, geïntegreerde vaatwasser en koelkast met vriesvak. Hierdoor is deze keuken voorzien van alle luxe die men nodig heeft in een keuken. Uiteraard kan de inbouwapparatuur ook naar wens worden vervangen door apparaten van andere A-merken. Ons aanbod is enorm!

Bosch logo

Onze klanten aan het woord

Uitstekend

Uitstekende voorlichting en begeleiding bij het samenstelling door Marieke, monteur Hans Robbemont maakte van onze keuze deze schitterende keuken

Taffijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies