Keuken 1400233 - Ruime lichte U-keuken in landhuis stijl
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400233

U-keuken in landelijke sfeer

Een tijdloze en huiselijke keuken uitgevoerd met kaderdeuren in fris wit satijnlak voor een landelijke uitstraling. De bovenkasten van de keuken zijn glaskasten met spijlen. Omdat deze hangkasten zijn voorzien van melkglas is dit een mooie plek om uw servies weg te zetten.

Deze ruime keuken biedt veel opbergruimte, waaronder een praktische apothekerskast. Het composiet werkblad heeft dezelfde uitermate luxe uitstraling als natuursteen, en ook de eigenschappen zijn vergelijkbaar. Kortom, deze u-keuken opstelling biedt alle gemakken van een comfortabel huishouden.

Inclusief keukenapparatuur
De ruime keuken met haar eigentijdse landhuisstijl is voorzien van veelzijdige Bauknecht apparatuur. Naast deze U-opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen. Bovendien zijn de kleuren, het werkblad en inbouwapparatuur bij iedere keuken van Bemmel & Kroon aanpasbaar. Stel dus zelf een keuken samen die aansluit bij uw beschikbare ruimte en past binnen uw budget.

Bauknecht logo

Onze klanten aan het woord

Netjes

Wij hebben bij Bemmel en Kroon voor ons nieuwbouwhuis een complete keuken gekocht. Zowel de advisering als de levering en de plaatsing van de keuken zijn uitstekend verlopen. Slechts één klein onderdeel van de keuken bleek na plaatsing iets beschadigd te zijn. Dit onderdeel is na melding daarvan binnen zeer korte tijd door Bemmel en Kroon vervangen. Ook de prijs van de keuken inclusief Miele apparatuur vonden wij erg netjes.

S Vermaat

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies