Keuken 1400235 - Witte kookeiland keuken met zwarte elementen
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400235

Witte eilandkeuken met apparatenwand

Gezellig borrelen en koken gaan in deze eilandopstelling perfect samen. Hier greeploos uitgevoerd in mat wit met een grote apparatenwand en vrijstaand kook-spoeleiland. De hoge kasten van deze moderne keuken bieden veel opbergruimte.

Door de inbouw koffiemachine start u elke ochtend met uw favoriete koffiespecialiteit. Het zitgedeelte van deze eilandkeuken biedt alle ruimte om tijdens het koken de dag door te nemen met familie en vrienden.

Inclusief keukenapparatuur
Het eiland heeft een keramiek werkblad met een mooi contrasterend natuurlijk zwart marmer design. Samen met de Candy klimaat kasten en de zwarte kraan, spoelbak en greeplijsten geven zij deze keuken haar luxe uitstraling. De in het keukenblad ingebouwde keramische kookplaat is van met merk Novy. Hoogwaardige inbouwapparaten van het merk Bosch maken het geheel af.

Novy logo Bosch logo Candy logo

Onze klanten aan het woord

Prachtig

Ik heb bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht met inbouwapparatuur. Ik wilde daarbij mijn bestaande mozaïek op de achtermuur behouden. De keuken is prachtig en mijn mozaïek komt nog beter uit. Mooie toonzaal en meedenkende verkoper. Plaatsing door NT installatie ook heel goed geregeld.

Marjolein Leenderts

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies