Keuken 1400240 - Greeploos kookeiland met grote kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400240

Stijlvolle keuken met schiereiland

In deze keuken met schiereiland zijn verschillende kunststof deuren en kleuren stijlvol gecombineerd? Het eiland is uitgevoerd met een mat vlak kunstof front in anti-fingerprint materiaal. De kastenwand met inbouwapparatuur heeft net de als nis in het kookeiland een zeer realistische marmer look. Zo ontstaat een mooi, samenhangend geheel. Dit wordt versterkt door de zwarte inbouwapparatuur die perfect aansluit bij het wit composiet werkblad met zwarte menggraan en spoelbak.

Inclusief keukenapparatuur
Naast de Samsung inbouwapparatuur is deze keuken voorzien van een Novy inductiekookplaat, welke je steeds vaker ziet ter vervanging van gas. Uiteraard is deze apparatuur ook te vervangen door apparaten van andere A-merken.

Samsung logo Novy logo

Onze klanten aan het woord

Zeer naar de zin

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door een medewerker met zeer veel kennis van zaken. Over kleuren combinaties, werkbladen en apparatuur. De verkoper had allerlei tips en oplossingen voor de wensen die wij hadden. Ook als we de verkoper belde met een vraag of aanpassing werden we altijd vriendelijk geholpen. Al met al zijn wij zeer tevreden over Bemmel & Kroon

VAN DER VOORT

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies