Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Bemmel & Kroon keuken 400251
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400251

Keuken met front van glanzend organisch glas

Een schitterende moderne witte keuken met spoeleiland. Vanwege de prachtige glanzende fronten van organisch glas heeft deze opstelling een ultrastrak uiterlijk. Bovendien heeft u dankzij hoge kasten en extra luxe lades voldoende opbergmogelijkheden voor al uw keukenspullen. De deurtjes en laden zijn uitgevoerd met zwarte design opleggrepen die perfect aansluiten bij de keramische werkbladen in zwart marmerlook.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle, moderne keuken wordt geleverd inclusief een compleet luxe Whirlpool apparatenpakket, waaronder een inductie kookplaat en een elegante afzuigkap. Uiteraard kunnen zowel het merk als de keukenapparaten volledig naar wens worden aangepast.

Whirlpool logo

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: