Eilandkeuken met verlichtte open kasten - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400257

Eilandkeuken met verlichttte open kasten

Deze elegante greeploos uitgevoerd eilandkeuken bestaat uit een contrastrijke combinatie van materialen en kleuren. Zo is de halfhoge kastenwand voorzien van een mat kunststof front in marmer look. Dit biedt een schitterend contrast met het in hoogglans gelakte front van het kookeiland. Door het kunststof werkblad in exact zelfde marmer look print als de wandkast komt alles samen tot één elegant geheel. Verlichtte open kasten aan de voorzijde van het luxe eiland zorgen hierbij voor een speels effect.

Het kookeiland van deze keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser en ladekasten waar u al uw kookgerei netjes in kunt opbergen. Alle apparatuur is met de grootste zorg uitgekozen en bevindt zich op de meest praktische plekken in de ruimte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eilandkeuken is voorzien van Siemens studioLine apparatuur. De hoogwaardige studioLine apparatuur is uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig door Siemens geselecteerde keukenspeciaalzaken. Kenmerken voor deze exclusieve lijn van Siemens zijn een indrukwekkend design en bijzondere innovaties. Heeft u een ander merk op het oog? Wij bieden alle A-merken tegen de scherpste prijzen.

Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Fantastische service

Onlangs heb ik me georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij Bemmel & Kroon wist ik meteen dat ik aan het goede adres was. De keukenadviseur begreep heel goed waar ik naar op zoek was en dacht met me mee over praktische en slimme oplossingen. Door samen alle facetten van een keukenontwerp door te nemen voelde ik me begrepen, gehoord en ...

D. Roosenburg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies