Lichte mat gelakte design hoekkeuken - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400261

Lichte mat gelakte design hoekkeuken

De lichte mat gelakte fronten van deze design hoekkeuken stralen rust uit. Dit gevoel wordt versterkt door greeploos uitgevoerde fronten die van een Tipp-on systeem zijn voorzien.

De eigentijdse klasse van deze design keuken wordt onderstreept door de afgeronde uiteinden van de kastenwand en bovenkasten. Samen met de vele laden onder het in composiet uitgevoerde werkblad bent u hierdoor verzekerd van voldoende bergruimte. De strakke lijnen versterken de lengte van het werkblad.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is voorzien van Zanussi apparatuur en diverse slimme kastsystemen om alle ruimte maximaal te benutten. Naast deze hoekopstelling is deze design keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur.

Zanussi logo

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies