Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Hoekkeuken met industriële betonlook - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400266

Hoekkeuken met industriële betonlook

Deze ruime beton grijze hoekkeuken geeft een industriële look aan uw interieur. Zowel de fronten als het blad zijn van kunststof en hebben dezelfde beton-stuc look. Hierdoor lijkt de keuken uit een geheel te bestaan wat zorgt voor een stoere industriële uitstraling. Door het toevoegen van zwarte accenten, zoals de kraan en spoelbak is de industriële look volledig af.

Omdat elke keuken bij ons maatwerk is zijn de fronten en het werkblad van deze hoekopstelling naar wens aanpasbaar. De keuze is hierbij enorm. Zo vindt u bij ons altijd een keuken in de gewenste stijl en opstelling.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is voorzien van een complete set inbouwapparatuur van Bauknecht. Omdat deze apparaten stuk voor stuk zwart zijn, sluiten ze perfect aan bij de industriële betonlook. Is deze hoekkeuken iets voor u? Of lijkt het op wat u zoekt, maar wilt u hem in een andere kleur of opstelling? Maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies. De adviseurs van Bemmel & Kroon helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Onze klanten aan het woord

Alles liep heel erg soepel!

Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door...

J.Y. Lee

Onze klanten waarderen ons met een
9.2

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: