Eilandkeuken in grijs marmer keramiek.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400271

Eilandkeuken in grijs marmer keramiek

Een in grijs marmer uitgevoerde eilandkeuken: functioneel, industrieel en door de kubistische planning een echt designstatement. Zowel de keukenfronten, wandpanelen als het werkblad bestaan uit keramiek. Hierbij zorgt het doorlopende ontwerp van het keukenblok en de achterwand voor optische rust. Dit wordt nog versterkt door het weglaten van grepen en de vlakke integratie van hoge kasten in zwart hoogglans glas.

Keramische wandpanelen met railsysteem maken het werken in deze keuken een stuk gemakkelijker en sneller. De functionele systeemwand biedt plek voor spullen die u snel binnen handbereik wilt hebben of graag toont. Bijzonder praktisch – de paneeltuin voor verse kruiden met daglicht-verlichting.

Inclusief keukenapparatuur
Deze exclusieve woonkeuken met kookeiland is voorzien ArtLine-inbouwapparatuur van Miele. Dankzij compleet vlakke fronten zijn deze innovatieve inbouwapparaten voor keukens naadloos geïntegreerd. Daarnaast is een zicht belemmerende afzuigkap boven het kookeiland overbodig. Want de inductiekookplaat met 4 kookzones heeft geïntegreerde werkbladafzuiging

Miele logo

Onze klanten aan het woord

Fantastische service

Onlangs heb ik me georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij Bemmel & Kroon wist ik meteen dat ik aan het goede adres was. De keukenadviseur begreep heel goed waar ik naar op zoek was en dacht met me mee over praktische en slimme oplossingen. Door samen alle facetten van een keukenontwerp door te nemen voelde ik me begrepen, gehoord en ...

D. Roosenburg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies