Notenhouten woonkeuken met kristalwit kookeiland
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400273

Notenhouten woonkeuken met kristalwit kookeiland

De keuken en woonkamer vormen steeds vaker één geheel. Met dit tijdloze ontwerp en mooi materiaal gebruik blijft deze woonkeuken een eyecatcher door de jaren heen. Zo is het kristalwit mat gelakte kookeiland volkomen greeploos. Hierop lijkt het in dezelfde kleur uitgevoerde keramiek werkblad bijna te zweven. Dit effect is gecreëerd door de greeplijsten aan de zijkant van het eiland door te laten lopen.

Samen met de in noten hout uitgevoerde hoge kastdeuren en regaalkast met verlichting zorgt dit voor een luxe en warme uitstraling. In deze keuken draait het om meer dan alleen koken. Het is het hart van uw huis, waar u veel tijd in door wilt brengen, tot rust komt en geniet.

Inclusief keukenapparatuur
Voor de apparatuur in deze woonkeuken is gekozen voor het merk Gaggenau. Deze keukenapparaten vindt u normaal gesproken alleen in professionele keukens. Gaggenau apparaten zijn innovatief, prachtig om te zien en kunnen elke culinaire uitdaging aan.

Gaggenau logo

Onze klanten aan het woord

Bijzondere goede service

Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald...

Ursula Bijlhouwer

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies