Het kookeiland is volledig is voorzien van glazen fronten met een aluminium omlijsting.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400277

Eigenzinnig samengestelde keuken

Deze keuken straalt klasse en warmte uit. Zo is het kook- en spoeleiland volledig bekleed met door aluminium omlijste glazen fronten. Samen met design kaderdeurtjes van hout geven ze de keuken een natuurlijke en gezellige touch. Hierbij maakt het Laurent dekton werkblad met prachtige vleugen het geheel af. Een echte eyecatcher binnen deze eigenzinnig samengestelde keuken is de verlichte zwart glazen vitrinekast. Deze biedt ruimte aan uw mooiste servies en decoratieve objecten.

Alle keukendeuren zijn push to open uitgevoerd, wat zorgt voor een eenvoudige en praktische bediening. Bijzonder bij deze opstelling zijn de open Engelse laden in de houten werk niswand. Deze brengen warmte en natuurlijkheid in huis.

Inclusief keukenapparatuur
De houten kastenwand is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Gaggenau en Siemens. En doordat de Bora kookplaat een geïntegreerde afzuiging heeft worden kookdampen direct bij de bron opgevangen en gefilterd. Een zicht belemmereden afzuigkap boven het kookeiland is hierdoor overbodig.

Onze klanten aan het woord

Goed geholpen

Gekocht: een hele keuken met vaatwasser, koel-vriescombinatie, gasfornuis, afzuigkap en een oven. Ervaring: goed, fijn bedrijf. Er wordt met je meegedacht. Aanraden: ja, zeker. Ik ben goed geholpen.

Cynthia Schenkeveld

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies