Eilandkeuken met verlichte greep lijsten en plinten.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400279

Eilandkeuken met verlichte greep lijsten en plinten.

De verlichte greep lijsten en plinten maken van deze exclusieve eilandkeuken een echte eyecatcher. Met een mat glasfront in de kleur platina metallic, creëert het eiland van deze keuken een chique en trendy sfeer. Design kaderdeurtjes van hout geven deze keuken daarentegen een natuurlijke en gezellige touch. Deze deurtjes zijn bovendien en push-to-open uitgevoerd, wat zorgt voor een eenvoudige en praktische bediening.

De houten kastenwand van de keuken is een functioneel en sfeervol element. Naast ruimte voor inbouwapparatuur biedt deze veel opslagruimte voor al uw keukenspullen, inclusief een verlichte zwart glazen servieskast voor uw mooiste servies. Het Laurent dekton werkblad met prachtige vleugen maakt het geheel af. Deze keuken is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en u elke dag te verrassen.

Tot slot is deze keuken uitgerust met hoogwaardig apparatuur van Bosch en Falmec.

Onze klanten aan het woord

Topservice

Wij zijn super tevreden over hoe wij ontvangen zijn en over hoe er werd meegedacht, om zo tot de juiste keuken te kunnen kopen. Wij kunnen niks anders zeggen dan een topservice en een hele goede monteur. Regelmatig contact met ons opgenomen,dat er iets veranderd moest worden,zodat dat beter uitkwam met plaatsen. Voor ons echt een dikke pluim voor van Bemmel & kroon.

R.M. Pret

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies