Design eilandkeuken met houten bar

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400020

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design eilandkeuken met houten bar

Deze design keuken heeft een handige inrichting voor optimaal gebruik van de ruimte. De agaatgrijs en kristalwit, mat gelakte kasten geven een luxe uitstraling en vormen een mooie combinatie met het donkere composiet werkblad en de houten accenten. Het spoel en kookeiland met bargedeelte geeft genoeg ruimte wanneer u gasten heeft tijdens het koken of als u wilt genieten van een lekker ontbijtje. Met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging bij de bar en een oven, koffiemachine en warmhoudlade in de kastenwand is de keuken slim ingedeeld.

Deze keuken is ideaal voor wie graag wat mensen om zich heen heeft tijdens het koken. Aan de bar is genoeg plek om even bij te praten tijdens het koken. Maar ook voor een snelle maaltijd met een klein gezelschap is deze plek ideaal.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven, koffiemachine, warmhoudlade en een koelkast.
Siemens keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keukenopstelling met kookeiland en kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of apparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>28</strong> kleuren 28 kleuren
  • <strong>21</strong> handgrepen 21 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen