Design keuken keramiek beton grijs

Inclusief keukenapparatuur

Kenmerk: 1300004

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met kookeiland, spoeldeel en kastenwand voorzien van keramische fronten

Betonlook en hout vormen bij deze NX 950 van next125 een spannende samenwerking: in grijs betonlook uitgevoerde keramische fronten gecombineerd met de aparte hoge kastenwand bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante massief houten snijblok als centraal element benadrukt dit geheel. De lades en kasten van deze greeploze design keuken zijn voorzien van het TIP-ON en N-Drive systeem. Een eenvoudige duwtje met de hand of knie- en de lade of deur wordt geopend.

Deze next125 keuken is alleen te bezichtigen in onze showroom in Zoeterwoude.
Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.

TIP-ON en N-DRIVE

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met kookeiland en in grijs betonlook uitgevoerde fronten is uitgerust met Miele keukenapparatuur.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 design keuken met kookeiland niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukenadviseurs. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen