Hoogglans keuken met glazen fronten

Inclusief Neff keukenapparatuur

Kenmerk: 1300003

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met kookeiland en glanzend glazen fronten

De nieuwe NX 901 design keuken met glanzende glazen fronten in de kleur kristalgrijs is een van de nieuwe keukens uit de next125 keukencollectie. Deze keuken heeft een zeer ruim spoeleiland met hoogglans glazen fronten. Deze fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren.

Deze next125 keuken is alleen te bezichtigen in onze showroom in Zoeterwoude.
Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met stijlvolle bar en in glanzend glas uitgevoerde kristalgrijze fronten is uitgerust met hoogwaardige Neff keukenapparatuur.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 keuken niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe design keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij de aankoop van een keuken bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen