In hoogglans gelakte keuken met RVS werkblad

Inclusief AEG keukenapparaten

Kenmerk: 1400007

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

In hoogglans gelakte keuken met RVS werkblad

Deze greeploze witte keuken is tot in detail strak afgewerkt. De moderne keuken heeft gladde in hoogglans gelakte kastfronten die zijn voorzien van Tip-on. Het warmgewalste RVS werkblad en de glazen achterwand maken het geheel af en zorgen voor een luxe uitstraling.

De inductie kookplaat, de gootsteen en de vaatwasser zijn in de witte hoekkeuken opgenomen. De koelkast, vriezer, oven fraai en het koffiezet apparaat zijn weggewerkt in de grijze wandkast rechts van de keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans gelakte moderne keuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: koffiezet apparaat, combistoomoven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigunit en vaatwasser.

Moderne keuken in een andere opstelling?

Is deze in hoogglans gelakte moderne hoekkeuken opstelling niet de opstelling die past in uw woning? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, grepen, achterwanden en apparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>17</strong> kleuren 17 kleuren
  • <strong>40</strong> handgrepen 40 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen