Design keuken met kookeiland

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400028

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design keuken met kookeiland

Deze greeploze design keuken kent veel prachtige contrasten. De keuken bestaat uit een sfeervolle in oud eiken uitgevoerde kastenwand en een glanzend wit kookeiland met een Hi macs werkblad. In het strakke, moderne kookeiland gaat een schat aan opbergruimte schuil. Op het kookeiland bevinden zich ook de in het werkblad verwerkte spoelbak en de inductiekookplaat. De keuken bevat o.a. luxe Miele apparatuur en is van alle gemakken voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze ruime woonkeuken met kookeiland is uitgerust met Miele apparatuur, een Avintage wijnkoeler en een Wave afzuigkap in de vorm van een lamp.
Wave afzuigkappen en verlichtingMiele keukenapparatuurAvintage keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keukenopstelling met kookeiland en kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukendesigners. De keuken wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of apparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>8</strong> kleuren 8 kleuren
  • <strong>geen</strong> handgrepen geen handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen