Moderne keuken met kastenwand

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1400029

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met As eiken kastenwand

Over opbergruimte hoeft u zich in deze moderne keuken van next125 geen zorgen te maken. In de grote kastenwand en brede laden kunt u al uw spullen opbergen. De combinatie van het in Light Beton uitgevoerde werkblad en de zandgrijs mat gelakte fronten met hout zorgt voor een interessant contrast tussen de verschillende materialen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken met schiereiland is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: afzuig inbouwunit, inductie kookplaat, vaatwasser, koeler 178 cm, combi-stoomoven, oven en een warmhoudlade.
AEG keukenapparatuur

Een keuken met kastenwand laten ontwerpen?

Is deze keuken met kastenwand niet de keuken die volledig aansluit bij de rest van uw interieur? Ontwerp uw droomkeuken met kastenwand dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het ontwerpen van de perfecte keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>7</strong> kleuren 7 kleuren
  • <strong>12</strong> handgrepen 12 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen