Moderne keuken met landelijke accenten

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400035

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met landelijke accenten

Een moderne keuken met landelijke accenten zoals in de kleur Snow gelakte kaderdeurtjes en een schouw. De inductie kookplaat, zwart stalen constructie om de houten wandschappen en de strakke schouw creëren een moderne look. Het werkblad is van graniet en omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, is ieder blad uniek.

Door wandschappen af te wisselen met dichte keukenkasten en vitrinekastjes in dezelfde houtkleur creëert u een speels effect. Een keuken met ruimte in overvloed waar u werkelijk alle kanten mee uit kan. Genieten kan hier beginnen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze zeer ruime landelijke keukenopstelling is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuig inbouwunit, inductiekookplaat, vaatwasser, koeler en een combi stoomoven.
Pelgrim keukenapparatuur

Een keuken met landelijke elementen laten ontwerpen?

Is deze zeer ruim opgezette landelijke keukenopstelling met kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>18</strong> kleuren 18 kleuren
  • <strong>34</strong> handgrepen 34 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen