Keuken in hoogglans met oud eiken kastenwand

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1400004

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Keuken in hoogglans met oud eiken kastenwand

Ruimtelijk design. Het ontwerp van deze keuken zorgt voor extra dieptewerking. Dankzij het contrast tussen de vlakke oud eiken kastenwand en het hoogglans eiland en de zwevende kastenwand. Het in kristalwit hoogglans gelakte eiland heeft door de afgeronde vormwanden een nog elegantere uitstraling. De dampen van de kookplaat worden direct geneutraliseerd door de stijlvolle wave afzuigkap in de vorm van een lamp.

Kuppersbusch wijnklimaatkasten en een Miele oven en een Miele koffiemachine in de kastenwand van oud eiken zorgen ervoor dat deze greeploze design keuken van alle gemakken is voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans uitgevoerde luxe eiland keuken is uitgerust met Miele apparatuur, Kuppersbusch wijnklimaatkasten en een Wave afzuigkap in de vorm van een lamp.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 design keuken met houten kastenwand niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen