Moderne keuken in wit hoogglans en houtlook

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400024

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken in wit hoogglans en houtlook

Deze moderne keuken met warme, stoere uitstraling heeft een corian keukenblad waarin een kookplaat met geïntegreerde afzuiging is verwerkt. De combinatie tussen houtlook met verticale nerven en de in wit hoogglans uitgevoerde fronten geeft hem een moderne touch.

Hangkasten met glasaccenten en de twee kastenwanden bieden voldoende opbergruimte voor al uw pannen, servies en keukengerei. De in houtlook uitgevoerde kastenwand is voorzien van een eigentijds rolsysteem waarmee u apparatuur of keukengerei eenvoudig kunt verbergen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in wit hoogglans en houtlook uitgevoerde moderne keuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie.
AEG keukenapparatuur

Moderne keuken in een andere opstelling?

Heeft deze in wit hoogglans en houtlook uitgevoerde keuken niet de opstelling die past in uw woning? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>16</strong> kleuren 16 kleuren
  • <strong>35</strong> handgrepen 35 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen