Landelijke keuken met massief eiken houten werkblad

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400010

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken met massief eiken houten werkblad

Een keuken voor wie van een landelijke sfeer houdt. De landelijke hoekkeuken heeft mat gelakte kasten met paneeldeuren en brede, stoere RVS grepen. Het massief eiken houten werkblad vormt een mooi contrast met de saliegroene kasten.

Met diverse laden en kasten is er in deze keuken voldoende opbergcapaciteit voor al uw keukengerei. Ook op de planken en in de glaskasten kunt u diverse spullen kwijt. Zo krijgt de keuken een persoonlijk tintje. De inbouw afzuigunit is weggewerkt in een prachtige klassieke schouw.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in landhuisstijl uitgevoerde groene hoekkeuken is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: combi-magnetron, koelkast, gaskookplaat en een inbouw afzuigunit.
Pelgrim keukenapparatuur

Maatwerk keuken in landhuis stijl ontwerpen?

Deze hoekkeuken met landelijke accenten biedt tal van praktische mogelijkheden. Wanneer u niet zoveel ruimte heeft kan deze opstelling prima worden aangepast naar de beschikbare ruimte. Uiteraard kunnen onze opstellingen precies op maat gemaakt worden. Dus laat u vooral ook door de losse elementen uit iedere keuken inspireren, om de voor u ideale keuken samen te stellen.
Door uw droomkeuken samen te ontwerp met één van onze keukenontwerpers wordt deze volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De opstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, grepen, achterwanden en of inbouwapparatuur passen we hierbij aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Bij Bemmel en Kroon bent u verzekerd van superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage.

  • <strong>18</strong> kleuren 18 kleuren
  • <strong>32</strong> handgrepen 32 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen