Luxe greeploze hoekkeuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200380

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoogglans hoekkeuken met greeploos design

Luxe greeploze hoekkeuken met een strak maar toch zeer praktisch ontwerp, uitgevoerd met een hoogglans magnolia front en dun composiet werkblad. Deze prachtige ruime greeploos uitgevoerde hoekopstelling heeft een afmetingen van 305 x 325 cm. In deze keuken is een schitterende apparatenset van Bauknecht toegevoegd zodat u van alle gemakken bent voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in luxueus hoogglans greeploze hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: vaatwasser, brede kookplaat en afzuigkap, oven, koelkast en onderbouw vriezer. Een schitterend greeploos ontwerp staaltje, voor een exclusieve uitstraling.

Een luxe hoekkeuken laten ontwerpen?

Is deze weelderige hoekkeuken met greeploos uitgevoerde keukenkastjes en laden niet uw droomkeuken? Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we dan naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

 

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen