Moderne eilandkeuken met zitgedeelte

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400023

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne eilandkeuken met zitgedeelte

Deze moderne eilandkeuken bestaat uit een combinatie van in mat lavazwart kunststof en warme hout gefineerde fronten. Het kook en spoeleiland heeft een warmgewalst RVS keukenblad en is voorzien van een zitgedeelte voor drie personen.

Deze open keuken zal de favoriete plek in huis worden, want door de warme kleuren en de bar is de keuken erg gezellig en ruimtelijk. Voor koks die graag uitgebreid koken zijn de grote inductiekookplaat, combi-magnetron en combi-stoomoven een echte must. Bovendien heeft u in de ingebouwde kastenwand en bovenkastjes voldoende opbergruimte zodat u alle benodigdheden tijdens het koken bij de hand heeft.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Neff apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, combi-stoomoven en een koelkast.
Keukenapparatuur Neff

Een maatwerk keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne eilandkeuken met zitgedeelte niet de keukenopstelling die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>12</strong> kleuren 12 kleuren
  • <strong>19</strong> handgrepen 19 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen