Moderne keuken met Miele keukenapparatuur

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200369

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met Miele apparaten set

Moderne keuken voorzien van praktisch houtkleurig werkblad en een complete set keukenapparatuur van Miele. In deze keuken zorgen de lange slanke grepen ervoor dat met name de breedte en de hoogte van de gebruikte kasten en laden nog eens extra benadrukt worden. De afgebeelde opstelling is uitgevoerd met een kunststof vlak front in een grijze kleur echter deze is ook verkrijgbaar in lichte kleuren. Afmeting 365 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne rechte keuken met kunststof werkblad in houtkleur is uitgerust met de volgende Miele keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat en design afzuigkap, koelkast en combi-magnetron op ooghoogte.

Zelf een moderne keuken samenstellen?

Een nieuwe keuken kopen is vaak lastiger dan verwacht. In de Mega showrooms van Bemmel & Kroon zijn alle keukenonderdelen inclusief de keukenapparatuur direct te bezichtigen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur kunnen wij volledig naar uw wensen aanpassen. Onze keukenspecialisten gaan graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken samen met u vrijblijvend te ontwerpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Bij Bemmel en Kroon bent u verzekerd van superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen