Moderne lichte keuken in rechte opstelling

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200376

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met donker composieten werkblad

Deze moderne keuken in rechte opstelling is voorzien van alle gemakken. Uitgevoerd met een magnolia kleurig kunststof front met verticale belijning en een donker composieten werkblad is deze combinatie toepasbaar in vele keukenruimtes. De afmeting van deze hedendaagse rechte keuken is 330 cm waardoor deze uitermate geschikt is voor de wat kleinere ruimte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keukenopstelling met donker aanrechtblad van composiet is uitgerust met de volgende Bosch keukenapparatuur: koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Moderne keuken laten ontwerpen?

In onze Mega showrooms staat naast een enorme hoeveelheid keukenopstellingen een totaal aanbod aan keuken inbouwapparatuur overzichtelijk opgesteld. Dus bent u op zoek naar een moderne keuken met geavanceerde keukenapparatuur?  Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen