Moderne tijdloze hoekkeuken met kastenwand

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1202008

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne hoekkeuken met composiet aanrechtblad

Moderne tijdloze hoekkeuken met kastenwand. Deze eigentijdse keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad. De hoekopstelling is wit uitgevoerd en de symmetrie met de bovenkastjes en kastenwand van hout zorgt voor rust. Alles in deze keuken is in balans. Koken in een kookvertrek als deze is puur genieten.

Inclusief keukenapparatuur
Dit tijdloos keukenontwerp is uitgevoerd met de volgende Whirlpool keukenapparatuur:  kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en combimagnetron. Koken in een keuken als deze wordt elke dag genieten.

Een hoekkeuken op maat laten ontwerpen?

Is deze tijdloze hoekkeuken met houten kastenwand niet uw droomkeuken, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een hoekkeuken? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen