Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG kookplaten

ATAG logo We love to CookATAG kookplaten zijn een blikvanger voor je keuken en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. De ATAG kookplaat is voor elke culinaire thuiskok het centrum van zijn kookdomein. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt ontbrekende smaken en originele gerechten. ATAG heeft voor elke soort thuiskok een geschikte kookplaat. Of je nu een echte hobbykok bent of net begint met experimenteren. In het ruime kookplatenaanbod kun je kiezen tussen kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken. Elk type kookplaat is vervolgens verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Type kookplaten

Natuurlijk, elk onderdeel van een goede keuken is belangrijk. Maar het draait om de kookplaat. De plek waar je experimenteert met nieuwe recepten, technieken en ingrediënten. Daarom geeft ATAG je juist hier de ruimte. Als je een beetje kok bent werk je immers met meerdere pannen tegelijk. Dus of je nu kiest voor gas, inductie, keramisch of een combinatie. Elke kookplaat is ontworpen voor intensief gebruik. Bekijk met welk type ATAG kookplaat jou als thuiskok inspireert om elke dag de beste maaltijden op tafel te zetten.

ATAG gas kookplaat

ATAG heeft koken op gas populair gemaakt. Toen halverwege de vorige eeuw de aardgasvoorraad werd ontdekt en aardgas breed beschikbaar kwam, heeft ATAG zich direct gericht op de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige kookapparatuur. Vanaf dat moment is het koken op gas bij ATAG  verder geëvolueerd. Net als in de beginjaren loopt de techniek van ATAG hierbij nog steeds voorop. Veiligheid was ook een hot issue vanaf het begin. Door de jaren heen is de vlam hiervoor schoner en zeer fijn regelbaar geworden. Daarom lever je met de ATAG gaskookplaten altijd de béste culinaire prestaties. Voor velen is gas de voorkeurswarmtebron. Men kiest er bewust voor. Een gasvlam is immers een felle hittebron die haarfijn te regelen is. Voor een perfecte maaltijdbereiding is dit een belangrijke voorwaarde.  ATAG is dé specialist in koken op gas.

ATAG inductie kookplaten

Als thuiskok kies je voor ATAG kookplaten op inductie om op constante temperatuur perfect vlees en vis te garen en om zowel te kunnen sudderen als een felle bakbereiding. De aankooktijd op inductie is ongeëvenaard, terwijl je daarbij ook nog energie bespaart. Bij koken op een inductiekookplaat warmt de kookplaat niet op. De pan warmt dankzij de elektromagnetische spoelen namelijk rechtstreeks op. Je kookt hierdoor tot de helft sneller. Bovendien is het veel veiliger omdat je niet snel je vingers zult branden aan een hete kookplaat. Bij overkoken of morsen kun je de kookplaat snel en eenvoudig reinigen.

ATAG Keramische kookplaat

De thuiskok die van de voordelen van elektrisch koken wil profiteren vindt bij ATAG een complete lijn keramische kookplaten. Deze bieden vele slimme functies én zijn van onze vertrouwde kwaliteit. Geschikt voor een grote groep kookliefhebbers die waarde hecht aan veilig koken zonder poespas in een makkelijk schoon te houden omgeving. Onze kookplaten van kras- en slijtvast keramisch glas hebben verschillende afmetingen en vermogens. De thuiskok heeft hierdoor in zijn keuken de kookplaat van zijn dromen. De keramische kookplaten zijn voorzien van een handige indeling van kookzones. Een duidelijke tweekleurige bedrukking geeft de kookzones en de afmetingen voor de pannen precies aan.

ATAG Puzzelo kookplaten

ATAG levert ook Puzzelo kookplaten van 33 centimeter. Deze kookplaten zijn uiterst eenvoudig in verschillende combinaties samen te stellen. Daarmee creëer je een kookzone naar eigen smaak waar je verschillende kooktechnieken tot je beschikking hebt. Combinaties van gas en inductie kunnen fraai naast elkaar worden ingebouwd. Een beetje kok heeft meerdere pannen van verschillende formaten op het vuur staan. Ook met die wens houden ze bij ATAG rekening. De kookplaten zijn ruim van opzet. Zo is de Matrix-lijn gaskookplaten uitgevoerd met brede gietijzeren pandragers die zich over de hele breedte en diepte van de kookplaat uitstrekken. Je hebt daarmee een maximaal kookoppervlak om met meer pannen te koken.

ATAG kookplaten voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de kookplaten van ATAG door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze blikvangers voor je keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop je ATAG kookplaat dus voor de laagste prijs!

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over ATAG kookplaten meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: