Keuken 1400223 - Betonlook keuken in rechte opstelling met glazen bovenkastjes
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400223

Rechte betonlook keuken

Dat een combinatie van verschillende kleuren en materialen mogelijk is, bewijst deze greeploze betonlook keuken. De onderkasten van deze rechte keukenopstelling zijn uitgevoerd met een kunststof front in cement kleur. In combinatie met de hangkasten met zwart glazen fronten en een granieten werkblad geeft het deze keuken een eigentijdse uitstraling met een industrieel randje. Al met al straalt de keuken zowel luxe als warmte uit, met stoere, industriële details. Door de brede laden met luxe ladeinrichting onder het kookgedeelte heeft u voldoende opbergmogelijkheden voor uw bestek en al uw potten en pannen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rechte keuken beschikt over een complete apparatenset van het merk Boretti. Hiervan sluit de zwarte Boretti wandafzuigkap perfect aan bij de glazen fronten van de hangkasten. Maar ook de gaskookplaat met wokbrander is in deze keuken een echte eyecatcher. Liever inbouwapparatuur van een ander merk? Geen probleem, bij Bemmel & Kroon vind u het grootste aanbod van Nederland.

Boretti apparatuur

Onze klanten aan het woord

Denken goed mee

Ivm omstandigheden kwam het beter uit om de keuken eerder te plaatsen dan de gebruikelijke termijn. Ondanks de drukke kerst periode werd er meegedacht en kom dit gerealiseerd worden.

Maaike

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies