Vorige
Keuken 1400228 - Industriële grijze keuken met kookeiland
Industriële grijze keuken met kookeiland
Het in een nis ingebouwde spoelgedeelte met zwart stalen opbergrek
Het kookeiland beschikt over zeer ruime keukenladen
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400228

Sfeervolle eilandopstelling

Deze eilandkeuken maakt van uw keukenruimte het hart van uw woonhuis. Grijze mat gelakte fronten met zwarte opleggrepen maken deze sfeervolle eilandopstelling geschikt voor vele huishoudens. Samen met de composiet werkbladen en het zwarte stalen elementen onder het kookeiland geven zij deze keuken haar industriële look-and-feel.

De stalen schapjes boven de in een nis geplaatst spoelgedeelte en de zwarte kraan met bijpassende spoelbak maken het geheel af. Een praktische indeling zorgt voor veel gebruiksgemak tijdens het kokkerellen. Hier kunt u uren doorbrengen, maar ook snel een maaltijd bereiden.

Inclusief keukenapparatuur
De kasten van deze industriële keuken zijn ruim. Hierdoor kan alles goed worden opgeborgen en is er meer dan genoeg ruimte voor alle wenselijke apparatuur. Deze showroomkeuken is voorzien van alle noodzakelijke inbouwapparatuur van het merk Smeg. Uiteraard kan deze keuken met kookeiland in elke opstelling worden geleverd. Ook kan de apparatuur volledig op uw wensen worden afgestemd.

Smeg apparatuur

Onze klanten aan het woord

Prachtige keuken

Wij hebben ook nu in ons nieuwe huis een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. De vorige daar ook gekocht. Heel leuk geholpen, goeie servies. We hebben weer een prachtige keuken in ons nieuwe huis staan.

Kroon

Onze klanten waarderen ons met een
9.3
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend