Keuken 1400239 - Greeploze grijze keuken met industriële houten en stalen kenmerken
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400239

Stoere industriële keuken

Deze stoere industriële keuken in parallel opstelling is een lust voor het oog. De grijze, supermatte vlakke kunststof fronten zijn anti fingerprint afgewerkt. Geen storende vlekken en vingerafdrukken dus op de keukenkastjes-en lades. De ruime parallel opstelling biedt alle ruimte om heerlijk te kokerrellen. Zowel de hoge kasten met inbouwapparatuur als de achterwand van het aanrecht zijn van kuntstof in een verweerde houtprint. Samen met het werkblad van donkergrijs composiet en het zwart stalen wandrek geven deze de keuken haar industriële uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze showroomkeuken is uitgevoerd met een Bora kookplaat en een complete apparatuurset van het merk Bauknecht. Door de ingebouwde kookveldafzuiging van deze inductiekookplaat is een afzuigkap overbodig. Omdat elke keuken bij ons maatwerk is kan zowel de apparatuur als de keukenopstelling naar wens worden aangepast.

Bora logo Bauknecht logo

Onze klanten aan het woord

Nette aflevering

Goed en duidelijk vooraf geïnformeerd over de keuken maar ook de maatvoering hiervan. Netjes afgeleverd en goed opgebouwd zonder enige problemen o.i.d. Super nette keuken waar we veel plezier van zullen hebben.

Frits Fanoy

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies