• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400242

Eilandkeuken met keramiek werkbladen

Bij deze eilandkeuken is het kookeiland voorzien van mat uitgevoerde lichtgrijze kuntstof fronten. Door de hoge kastenwand in hout print is er in deze keuken een mooi contrast gecreëerd. In combinatie met de in marmerlook uitgevoerde werkbladen van keramiek, geeft dit een luxe, maar ook natuurlijke uitstraling aan de keuken. Waar de tegen de muur geplaatste keukenkasten zijn voorzien van stijlvolle grepen is het kookeiland volledig greeploos. Het openen van de keukenkasten gaat hier via een Tipp-on systeem.

Inclusief keukenapparatuur
Deze sfeervolle eilandkeuken is voorzien van een innovatieve BORA kookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging. Hierdoor behoort de zichtbelemmerende afzuigkap boven een kookeiland tot het verleden. Naast de kookveldafzuiging van Bora beschikt deze keuken over Siemens inbouwapparatuur. Bij Bemmel & Kroon vindt u het grootste aanbod keukenapparatuur. Hierdoor kan alles naar uw wensen worden aangepast.

Bora logo Samsung logo

Onze klanten aan het woord

Goed geholpen

Voor onze nieuwbouw woning een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon. Goed geholpen door de verkoper. Heeft de tijd voor ons genomen en dacht met ons mee. Wij hebben nu een mooie keuken. Na oplevering van de keuken bleek iets verkeerd gemonteerd en dit is ook snel opgelost. Mochten wij ooit een andere keuken nodig hebben dan zullen wij zeker hier weer langs gaan.

Leslie H.

Onze klanten waarderen ons met een9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies