Exclusief keuken met kookeiland met mat organisch glas front
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400259

Exclusief keuken met mat organisch glas front

De titanium kleur van de fronten in mat organisch glas, combineert mooi met het composiet werkblad in graniet design. Dit is een keuken die écht gezien mag worden. Waar het ruime kookeiland greeploos is uitgevoerd, is het spoelgedeelte met de daaraan verbonden hoge kast voorzien van design RVS greepjes.

De Novy afzuigkap boven het kookeiland beschikt tevens over Led verlichting. hierdoor bent u tijden het bereiden van uw maaltijden verzekerd van goed werklicht. Uiteraard zorgt dit hoogwaardige afzuigsysteem met 4 snelheden er ook voor dat alle etensgeuren en dampen direct worden afgevoerd. Zo blijft het in deze keuken altijd fris ruiken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze exclusieve eilandkeuken beschikt naast een Novy afzuigkap over een complete set van inbouwapparatuur van het merk Bosch. Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Samen stellen we een keuken samen die werkt voor u.

Bosch logo

Onze klanten aan het woord

Enorm tevreden

Alle tijd werd genomen om een keuken uit te zoeken. Uitstekend geholpen door Jordy van planning en control toen de levering van 2 apparaten, door de Corona, vertraging opliep. Hij heeft dit prima opgelost. Ook Keuken Totaal Concept de externe partij die de keuken zou installeren heeft geweldig meegedacht en de monteur, Jeffrey, heeft perfect de keuken geïnstalleerd. Ben enorm tevreden.

L. VAN BAAR

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies