Keuken met een op frame geplaatst kookeiland - Bemmel & Kroon keukens.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400268

Keukendesign met kookeiland op stalen poten

Deze keuken staat voor exclusief keukendesign. Zo lijkt het kookeiland op zijn pootjes te zweven. Dit komt door een stijlvol, sierlijk afgeschuind en terugvallend onderstel van onyxzwart aluminium. Ook de vitrinekast met subtiele omlijstingen en donker getint glas is een echte blikvanger. Hierin zet u uw favoriete items met dimbare ledverlichting in de schijnwerpers.

Mat gelakte fronten en een werkblad van fenix in de kleur saharabeige zijn gecombineerd met elegant parelgrijs eiken. Samen met het unieke kookeiland en het greeploze ontwerp zorgt dit voor een minimalistische uitstraling. Niet voor niets heeft deze moderne keuken al vele Europese onderscheidingen ontvangen.

Inclusief keukenapparatuur
Achter het kookeiland bevindt zich een kast met eiken vouwdeuren. Deze zijn ideaal om het spoelgedeelte en alle keukenapparatuur op een slimme manier te verbergen. Met gesloten deuren heerst er een aangename rust in de kamer. Door een complete set hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk NEFF en een Wave design afzuigkap is deze elegante keuken van alle gemakken voorzien.

NEFF logoWave logo

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies