Industriële keuken met verlichte nissenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400269

Industriële keuken met verlichte nissenwand

Deze industriële keuken is samengesteld uit een stoer grafietgrijs eiken keukenblok met elegante kobaltgroene mat gelakte kasten. Over de gehele breedte achter het keukenblok bevinden zich verlichte niselementen. Deze praktische nissen met zwarte belijning en dimbare verlichting geven de keuken haar bijzondere aanzien.

De verlichte nissenwand bestaat uit zeven organisatorische elementen. Deze kunnen worden gecombineerd op basis van persoonlijke behoeften. Zo heeft u uw kruiden, keukenrol en allerlei andere keukentools altijd binnen handbereik. Zo is deze optimaal georganiseerde keukenwand dé oplossing voor elke ambitieuze kok.

Inclusief keukenapparatuur
De BORA professional kookplaat met bladafzuiging in het composiet werkblad maakt een afzuigkap overbodig. Hierdoor heeft u meer vrije ruimte boven het kookeiland. Voor de echte wijnliefhebber beschikt deze keuken bovendien over een grote wijnklimaatkast van Liebherr. Deze is voorzien van een glazen deur en tip-on. De overige inbouwapparatuur is van met merk Bosch.

BORA logoBosch logoLiebherr logo

Onze klanten aan het woord

Bijzondere goede service

Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald...

Ursula Bijlhouwer

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies