Industriële keuken met composiet werkblad

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400013

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Industriële keuken met composiet werkblad

De sherwood bronx houtlook fronten van deze industriële keuken hebben een voelbare en zichtbare houtstructuur. De warme houtkleur is bij deze keuken gecombineerd met een 6 cm. dik werkblad uitgevoerd in de grijs composiet.

Een ruim fornuis van Smeg, blauw verlichte zwarte glaskasten en een zeer ruime kastenwand met stijlvolle industriële fronten maken deze ruime leefkeuken compleet.

Inclusief keukenapparatuur
Alle apparatuur in deze ruime leefkeuken, van het fornuis tot de schouw afzuigkap, de koelkast en een vaatwasser, is van het kwaliteitsmerk Smeg.

Een industriële keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze industriële keuken met composiet werkblad niet de keukenopstelling die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met één van onze keukenspecialisten. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkastjes en fronten, grepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage.

Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale keukenindeling.

  • <strong>8</strong> kleuren 8 kleuren
  • <strong>32</strong> handgrepen 32 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen