Keuken met glazen achterwand

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400030

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met glazen achterwand

De combinatie van de glazen achterwand met de opvallende grepen geven deze next125 keuken een unieke uitstraling waarbij u zich vanaf dag één al volledig thuisvoelt. Het ontwerp van deze moderne keuken kenmerkt zich door een strak lijnenspel. Deze ranke lijnen vindt u terug tot in de kleinste details: van de smalle naden tussen de keukendeuren tot de modulair opgebouwde cubes aan de glazen achterwand.

De keuken is voorzien van een kunststof werkblad uitgevoerd in dezelfde kristalgrijze kleur als de mat gelakte fronten. Er kan bij deze strakke keuken met klapgrepen gekozen worden uit veel, perfect op elkaar afgestemde tinten. Deze satijnlakkleuren van next125 worden op een milieuvriendelijke wijze op waterbasis geproduceerd.

Inclusief keukenapparatuur
Deze strakke moderne keuken is uitgerust met de volgende Neff apparatuur: plafond afzuigunit, inductiekookplaat, vaatwasser, koeler, combi-stoomoven en een oven.
Keukenapparatuur Neff

Een moderne keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze in kristalgrijs uitgevoerde keukenopstelling met glazen achterwand niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan volledig afgestemd op uw kookgedrag en de beschikbare ruimte. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of apparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>27</strong> kleuren 27 kleuren
  • <strong>klapgreep</strong> handgrepen klapgreep handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen