Design woonkeuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400031

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Design woonkeuken met glazen fronten

De in lavazwart uitgevoerde fronten van deze design woonkeuken vormen een spannende combinatie van mat en glanzend glas. Deze glazen fronten staan in mooi contrast met de in Dennennatuur uitgevoerde houten elementen en kastenwand. Het roestvrijstalen werkblad maakt de design-look van deze ruim opgezette woonkeuken helemaal compleet.

Een overweldigende bandbreedte van maar liefst 27 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe woonkeuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: eilandschouw afzuigtkap, inductiekookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat, koel/vries combinatie en een combi- stoomoven.
Siemens keukenapparatuur

Een ruime woonkeuken laten ontwerpen?

Is deze ruime woonkeuken met kookeiland, kastenwand en zitgedeelte niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Uw droomkeuken wordt dan volledig op uw wensen en de beschikbare ruimte afgestemd. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt het ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de perfecte keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. U kunt hierdoor vanaf het begin ontspannen en genieten van uw nieuwe keuken.

  • <strong>27</strong> kleuren 27 kleuren
  • <strong>14</strong> handgrepen 14 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen