Moderne contrasterende keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400033

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken in contrasterende kleuren

Moderne keuken in de contrasterende kleuren Snow en Black Metal. De show white fronten vormen in deze eigentijdse keuken een mooi contrast met het donker composiet werkblad en de in Black Metal uitgevoerde bovenkastjes en kastenwand die is voorzien van combi-magnetron en koel-vriescombinatie.

In deze eigentijdse keuken zet u vanaf dag één al de lekkerste maaltijden op tafel.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken in contrasterende kleuren is uitgerust met de volgende Bauknecht apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koel- vriescombinatie en een combi-magnetron.
Bauknecht keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keukenopstelling met kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>18</strong> kleuren 18 kleuren
  • <strong>22</strong> handgrepen 22 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen