Landhuiskeuken met unieke kastelementen

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400036

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landhuiskeuken met unieke kastelementen

Deze landhuiskeuken brengt een veelvoud aan unieke kastelementen tot een schitterende ruim opgezette keuken. Kijk maar eens naar het fraai vormgegeven eindregaal of de speelse pannenkast onder het kookgedeelte. Het composieten werkblad waarmee de keuken is uitgevoerd is bijzonder duurzaam en geeft het geheel een extra rijke uitstraling.

De kleur zandgrijs zorgt al meteen voor een landelijke feeling en is een lust voor het oog in een rustieke omgeving. In de halfhoge kastenwand is een Whirlpool oven geplaatst die met zijn landelijk uitstraling goed aansluit bij de rest van de keuken. De klassieke paneeldeurtjes zorgen voor extra stijl.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: afzuig inbouwunit, gaskookplaat, vaatwasser, oven en een koeler.
Whirlpool keukenapparatuur

Een landhuiskeuken laten ontwerpen?

Is deze landhuiskeuken met unieke kastelementen niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de laatste computerprogrammatuur wordt het ontwerp van uw landelijke keuken daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>28</strong> kleuren 28 kleuren
  • <strong>21</strong> handgrepen 21 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen