Compacte keuken met wandkasten

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400042

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Compacte moderne keuken met wandkasten

De opstelling en vorm van deze compacte moderne keuken met kunststof fronten is eenvoudig, maar de vele unieke aspecten zorgen voor een bijzonder geheel. Kijkt u maar eens naar de speciale grepen bij de lades, hoge kasten met houtprint in de kleur Nogero en de verticaal geplaatste grepen die over de gehele lengte van de kast doorlopen. Kortom, een warme keuken waarbij verschillende unieke details voor een prachtig aanzien zorgen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze compacte rechte keuken met kastenwand is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en een koeler die 178 cm hoog is.
Whirlpool keukenapparatuur

Een compacte keuken laten ontwerpen?

Is deze compacte rechte keuken met kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukendesigners. De keuken wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>19</strong> kleuren 19 kleuren
  • <strong>8</strong> handgrepen 8 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen