Eilandkeuken met bar

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400046

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Eilandkeuken met bar

Deze keuken in eiland-opstelling combineert koken en gezellig samenzijn. De kunststof fronten en het werkblad van het kookeiland zijn in betonlook uitgevoerd. Brede zwarte industriële handgrepen en houtprint in de kleur Euca Mocca bij de bar en kastenwand geven deze keuken een stoere maar toch warme en gezellige uitstraling.

Door de overzichtelijke opstelling bereid je in een handomdraai de heerlijkste gerechten. Tijdens het koken praat je onder het genot van een drankje gezellig bij met je vrienden of familieleden die ontspannen zitten aan de bar.

Inclusief keukenapparatuur
Alle apparatuur, van de inductiekookplaat met afzuigunit tot de combi-stoomoven, de 178 cm hoge koeler en een geïntegreerde vaatwasser, is van het kwaliteitsmerk AEG. Je bent in deze keuken dus van alle gemakken voorzien.

AEG keukenapparatuur

Een eilandkeuken laten ontwerpen?

Is deze eilandkeuken met bar en kastenwand niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw keuken met kookeiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>8</strong> kleuren 8 kleuren
  • <strong>15</strong> handgrepen 15 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen