• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Laagste prijs garantie
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim koelkasten en vrieskasten

Pelgrim

Koelkasten en vriezers waar je warm van wordt
Waar zou je zijn zonder je koelkast of vriezer? Ze zorgen ervoor dat je levensmiddelen droog en koel worden bewaard en daardoor langer goed en vers blijven. Groot of klein, hoog of laag en een koel-/vriescombinatie of twee aparte apparaten; aan jou de keuze. Praktische en slimme functies zoals No Frost zorgen ervoor dat je de vriezer niet meer hoeft te ontdooien en de CrispZone houdt voedsel tot drie keer langer vers. Door bewust te kiezen kun je bovendien energie besparen; de A++ apparaten van Pelgrim hebben een zeer laag energieverbruik.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim Koel- of vrieskast met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Productvoordelen Pelgrim koel- en vrieskasten

Energiezuinig A++

Energiezuinig A++
Een koelkast of vriezer staat 24 uur per dag aan. Daarom heeft Pelgrim hun assortiment zo energiezuinig mogelijk gemaakt. Door een hoogwaardige isolatie, goede afsluiting en energiebesparende technologie bespaart hun koel-vriescombinatie met A++ label flink op de energierekening ten opzichte van vergelijkbare modellen met een A label. En dát scheelt!

Adaptcool

AdaptCool
Een zelfdenkende en –lerende koelkast. Deze functie herkent het gebruik. Hoe vaak gaat de kast open en dicht? Op welke tijdstippen? Op basis van die informatie, past de koelkast de temperatuur aan. Gaat de koelkast bijvoorbeeld tussen 7.00 en 8.00 uur vaak open, dan verlaagt de koelkast voor die tijd de temperatuur zodat de koelkast na 8.00 uur minder hard moet koelen om alle levensmiddelen weer op de juiste temperatuur te krijgen. Zo bespaar je energie en blijven producten tot 20% langer vers.

Nooit meer ontdooien

Low Frost
50% minder ijsvorming betekent dat je de vriezer maar de helft zo vaak hoeft te ontdooien. Onze Low Frost functie zorgt daarvoor. Bovendien bespaar je energie en kun je extra grote producten kwijt op de glazen plateaus in de vriezer zodra de bakken eruit worden gehaald. Een win-win situatie dus.

No Frost
Nooit meer je vriezer ontdooien? Kies dan voor een No Frost vriezer. De vriezer blijft ijsvrij, ingevroren levensmiddelen vriezen niet meer aan elkaar vast, etiketten blijven beter leesbaar en je bespaart energie. Dat zijn dingen waar je wat aan hebt.

Nooit meer ontdooien met no-frost

Nooit meer ontdooien met no-frost

CrispZone en CrispZone Plus

CrispZone en CrispZone Plus
Groenten en fruit die langer vers blijven. Je regelt het in de CrispZone. Een speciale lade die qua inhoud één van de grootste in de markt is. De producten blijven langer vers doordat je de luchtvochtigheid zelf kunt regelen. In een koelkast met een CrispZone Plus lade, regelt de koelkast zelf de luchtvochtigheid. Door een speciaal membraan. Zo kan automatisch de maximale levensduur van voedingsmiddelen worden bereikt.

Supercool Fastfreeze

SuperCool /FastFreeze
Soms wil je veel levensmiddelen in één keer koelen of invriezen. Als je bijvoorbeeld veel boodschappen hebt. Als je deze functie inschakelt, gaat het apparaat gedurende 48 uur harder koelen en/of vriezen. Zo worden producten sneller en gelijkmatig gekoeld of ingevroren en blijven ze langer vers, gezond en fris.

Koelkasten

Een greep uit ons koellkasten aanbod

Het beste voor je ingrediënten
De energiezuinige koelkasten van Pelgrim hebben heldere LED verlichting en in hoogte verstelbare plateaus gemaakt van veiligheidsglas. Zomaar een paar van de vele, makkelijke functies van hun koelkasten.

Koelkasten + vriesvak

Een greep uit ons koelkasten aanbod met vriesvak

Een oplossing voor elke keuken
De onderbouw en inbouw koelkasten van Pelgrim die zijn voorzien van een vriesvak zijn leverbaar in verschillende maten. De inhoud van de koelruimte loopt hierbij uiteen van 102 tot 251 liter. De inhoud van het vriesvak varieer van 17 tot 29 liter bij de Pelgrim PKVS5178.

Vriezers

Een greep uit ons vrieskasten aanbod

Al de vrieskasten van Pelgrim hebben een functie om veel levensmiddelen snel in te vriezen. Ideaal wanneer je met volle boodschappentassen thuiskomt. Zo blijven de producten langer goed, gezond en fris. Klaar om de verwachtingen van je gasten te overtreffen.

Koel- / vriescombinaties

Ons Koel- / vriescombinatie aanbod

Compleet en cool
Heb je veel ruimte nodig in je koelkast en vriezer dan zijn de 178 centimeter koel-/vriescombinaties uitermate geschikt. Praktische en slimme functies zoals No Frost zorgen ervoor dat je de vriezer niet meer hoeft te ontdooien en de CrispZone houdt groente en fruit langer vers. Door bewust te kiezen kun je bovendien energie besparen: de A++ apparaten hebben een extra laag energieverbruik.

PELGRIM koelkast voor de laagste prijs

Koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim koelkast kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de koelkasten zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de koelkast uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM koelkast voor de laagste prijs!

Kom langs in één van onze showrooms!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keuken opstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze.

Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Sfeerbeeld pelgrim koelkast
Koelkasten en vriezers waar je warm van wordt

Vrijblijvend koelkast of vrieskast advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de koel-vriesapparatuur. Naast koelkasten en vriezers van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een koelkast kiest dat volledig aansluit op jou wensen! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims koelkasten meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.