BORA logo

BORA Classic 2.0 – Grenzeloze vrijheid zonder afzuigkap

BORA Classic is een modulair opgebouwd kookveld afzuigsysteem waarbij de afzuiging en kookplaat zich naast elkaar bevinden in een minimalistisch design. Combineer eenvoudig met twee, drie of nog meer kookplaten en afzuigmodule(s). Beperkt zicht en geluidsoverlast door een grote afzuigkap behoren hierdoor tot het verleden.

Nieuw in de BORA Classic 2.0 is de revolutionaire centrale bediening. Hierdoor gaat er geen kookoppervlakte verloren. Voor een modulair systeem is dit een absolute primeur. De kookplaat en afzuiging worden zo de blikvanger van je keuken. De BORA Classic is door je vinger omhoog of omlaag te bewegen heel eenvoudig bedienen. Je krijgt intuïtief toegang tot alle belangrijke functies met slechts één druk op de knop. Maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

BORA Classic 2.0 kookplaten en kookveldafzuiging

Het modulaire systeem van de BORA Classic 2.0 biedt een ruime keuze aan kookvelden. Van oppervlakte-inductie en gas tot het Tepan kookveld. Al deze kookvelden zijn vrij te combineren met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

BORA Classic CKT

BORA Classic Tepan kookveld met 2 kookzones

BORA Classic CKFI

BORA Classic oppervlakte-inductiekookveld van glaskeramiek met 2 koppelbare kookzones

BORA Classic CKIW

BORA Classic inductiewok van glaskeramiek

BORA Classic CKI

BORA Classic inductiekookveld van glaskeramiek met 2 kookzones

BORA Classic CKCB

BORA Classic HiLight-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen/braadslee

BORA Classic CKCH

BORA Classic Hyper-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen

BORA Classic CKA2

BORA Classic kookveldafzuiging

De voordelen van de BORA Classic 2.0

De nieuwe BORA Classic 2.0 kookplaten en afzuiging zorgen voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken. Het krachtige afzuigsysteem zorgt ervoor dat kookgeuren en -dampen geen kans krijgen om op te stijgen en direct bij de pan worden opgezogen. Ontdek alle voordelen van de BORA Classic kookveldafzuiging!

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

BORA Recirculatiesysteem

Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

BORA Recirculatiesysteem

Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA Classic 2.0 Effect

Wat kost een BORA Classic 2.0 kookplaat met afzuiging?

De Bora Classic 2.0 kookveldafzuiging is modulair opgebouwd. Hierdoor wordt de prijs van de BORA Classic 2.0 onder andere bepaald door de gekozen kookvelden. Daarnaast is het type afzuigsysteem voor de totaalprijs ook van belang. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. De prijzen liggen daarom tussen de €3400 tot €6400. Neem daarom voor een vrijblijvende prijsberekening – van een op jouw kookwensen afgestemd afzuigsysteem en kookvelden – contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over BORA apparatuur!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over de BORA kookplaten met afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

BORA Classic 2.0 voor de laagste prijs

Keuzehulp BORA kookplaat afzuiging

Keukenblok of kookeiland, familierecept of een sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Naast de Classic 2.0 productlijn heeft BORA nog 3 innovatieve productlijnen, elk met meerdere producten. Vind je het lastig om te beslissen welke kookplaat afzuiging het beste bij jou past? Wij bieden je met onderstaande tabel ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de Bemmel & Kroon showrooms. Hier kan je Bora’s kookplaten met afzuiging met eigen ogen ervaren en de mogelijkheden met een adviseur bespreken.

X Pure
Ontdek
Pure
Ontdek
Classic 2.0
Ontdek
Professional 2.0
Ontdek
SYSTEEMTYPE
Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzonesCompact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones × ×
Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookveldenModulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden × ×
SOORT KEUKEN
Standaard keukenblok met een diepte van 60 cmStandaard keukenblok met een diepte van 60 cm ×
Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cmExtra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm
Kookeiland met een diepte van min. 70 cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
WELK SOORT KOOKVELD
Inductie kookveldInductie
Straalelement kookveldStraalelement × ×
Gas kookveldGas × × ×
Teppanyaki kookveldTepan kookveld × ×
Wok kookveldWok
SOORT BEDIENING
Touchbediening op kookveld ×
BedieningsknopBedieningsknop × × ×

Garantie op BORA kookveld afzuigsystemen

Op alle BORA producten heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt BORA op elk kookveldafzuigsysteem een GRATIS garantieverlenging naar 3 jaar aan. Noteer hiervoor de registratiecode die zich op een sticker op de kookveldafzuiging bevindt. Door deze op de website van BORA in te voeren is de garantieverlenging helemaal gratis! Deze garantieverlening kan op elk BORA afzuigysteem worden toegepast.

BORA Classic afzuigsysteem
BORA Classic inductiekookplaat met afzuiging
BORA Classic kookveldafzuiging

Bora zelf ervaren? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora Classic 2.0 afzuigsysteem? In de showrooms van Bemmel & Kroon kan je het Basic systeem en de andere productlijnen van BORA zelf ervaren en de mogelijkheden bespreken. Deze afzuigsystemen zijn bovendien geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen.

Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon
Kom onze showroom keukens en het BORA systeem live bekijken