Lange rechte keuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400032

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Lange rechte keuken met kastenwand

De in donker Stahl uitgevoerde kunststof fronten en het in dezelfde kleur uitgevoerd keukenblad geven deze lange rechte keuken een moderne industriële uitstraling. Het contrast met de Oud eiken Barrique fronten en in zwart staal uitgevoerde open schappen versterken deze eigentijdse industriële look-and-feel. Door de brede laden bij de inductiekookplaat, de ruime hoeveelheid onder en bovenkastjes en de kastenwand beschikt u over voldoende opbergruimte voor al uw keukengereedschap.

De ruime hoeveelheid inbouwapparatuur waaronder een oven en een combi-stoomoven maken van deze keuken de favoriete plek voor elke thuiskok.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle rechte keuken met ruime kastenwand is uitgerust met de volgende Bosch inbouwapparatuur: vlakscherm afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koeler 178 cm, combi-stoomoven en een oven.
Bosch keukenapparatuur

Een rechte keuken laten ontwerpen?

Is deze rechte keuken met kastenwand niet de keuken die u voor ogen heeft? Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Alle onderdelen waaronder het werkblad, de kastruimte, fronten, grepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we hierbij volledig op maat aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt het keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>6</strong> kleuren 6 kleuren
  • <strong>Greeploos</strong> handgrepen Greeploos handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen