Stijlvolle moderne keuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400037

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Stijlvolle moderne keuken

Droom weg in deze stijlvolle moderne keuken, uitgevoerd in de kleur agaathgrijs gecombineerd met echte houten elementen. De krat-lades, wijnrekken en de ingebouwde dienbladen trekken meteen de aandacht. Het kookeiland en spoelgedeelte van de keuken zijn voorzien van een dik composiet werkblad in een lichte kleur die mooi contrasteert met de zwarte kraan, apparatuur en handgrepen.

Door de ruim uitgevoerde hoge wandkast en extra kastjes boven het spoelgedeelte heeft u in deze stijlvolle keuken nooit een gebrek aan opbergruimte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken met kookeiland is uitgerust met de volgende ATAG apparatuur: eiland afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combi-stoomoven, oven en een koelkast met vriesklep.
ATAG keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keukenopstelling met kookeiland niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>28</strong> kleuren 28 kleuren
  • <strong>21</strong> handgrepen 21 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen